Alegeri 2008 Alegerea conducerii Grupului de Lucru de Aritmii

Stimați colegi!

Vă reamintim că la precedenta reuniune a Grupului de Lucru de Aritmii care a avut loc cu ocazia Congresului Național de Cardiologie 2007 de la Sinaia, s-au votat cu o largă majoritate următoarele aspecte legate de desfășurarea alegerilor din anul 2008 pentru coducerea grupului de lucru:

  • - președintele grupului de lucru nu poate fi ales în două legislaturi consecutive
  • - dreptul de vot îl au numai membrii înscriși pe site-ul Grupului de Lucru de Aritmii până în data de 30 iunie 2008. Pentru completarea online a formularului de înscriere vă rugăm  să accesați secțiunea corespunzătoare din meniul de navigare. Baza de date a celor înscriși va fi afișată și actualizată permanent pe site-ul grupului de lucru.
  • - votarea președintelui grupului de lucru se face pe baza candidaturilor depuse în prealabil până la data limită de 30 iunie 2008. Pentru aceasta, fiecare dintre cei doritori să candideze vor trimite pe adresa de mail de la webmaster un Curriculum Vitae și un plan managerial care vor fi afișate pe site-ul grupului de lucru. Depunerea candidaturii implică și acordul ca aceasta să fie afișată pe site.
  • - alegerea secretarului grupului de de lucru se va face prin vot, pe baza propunerilor făcute de membrii grupului. Președintele ales are dreptul la prima propunere.

Candidaturi

Prof. Dr. Dan Dobreanu